tiistai 16. huhtikuuta 2013

NaisUrologin elämä jatkuu...

Muutama kuukausi on vierähtänyt blogin perustamista suunnitellessa. Harmikseni yhteistyö Tervemedian kanssa loppui viime keväänä Olin ymmärtänyt, että postaukseni kiinnostivat monia miehiä. Syy ei varmaankaan ollut siinä!

Oikeastaan blogin kirjoittaminen on ollut mukavaa puuhaa. Ajatuksenlento sekä oleellisen tiedon välittäminen on tärkeintä. Kirjoitusmoodiin pääseminen on joskus haastavaa, mutta usein se käy todella helposti. Onneksi olette te, asiakkaat, jotka teette työni mielenkiintoiseksi opettamalla minua kehittymään jatkuvasti ammattillisesti. Teidän vuoksenne en voi antaa periksi, vaan oppiminen jatkuu läpi työuran.

Päätin siis jatkaa blogin kirjoittamista omissa nimissäni. Uskallan toivoa, että vähitellen lukijakunta kasvaa ja löytää minut. Toivon myös hartaasti, että päähäni nousee ideoita, tärkeitä ajatuksia ja oppeja urologisista vaivoista, joita voin teille jakaa.

Mitä mieltä olette blogin nimestä?

4 kommenttia:

 1. Nimi kuin nimi. Eihän sillä ole ero onko nais- vai miesurologi. Vai kuinka?
  Itse sain shokkihoitoa aiheeseen naispuoliselta työterveyslääkäriltä kun hän uteluuni psa-mittauksista tokaisi: "Ei niitä tarvita, housut kinttuihin ja kylkimakuulle tuohon hoitopöydälle." Vetäen pitkää suojahanskaa samalla käteensä. Sen jälkeen on ollut aivan yksi lysti onko se tutkimuksen suorittaja mies vai nainen.
  Tietysti, onhan ne naiset yleisesti ottaen muuten miellyttäviä.

  VastaaPoista
 2. Kysyyt notta mitä minoon mieltä sun lokin nimestä. Kuule, soon aiva loistava sanoosin notta soon täyrellinen, parempaa nimiä et olisi voinut valita. Varsinkin meille miehille niin otollisen tähärellinen, jaa miksi? Siksi ku kaikki ei vain tykkää mennä miesurologeille veiviänsä näytille laittaan. Ny tuo naisurologin ettiminen onnistuu paree ku moni osaa googlaa "naisurologi" ja eiku sieltähän löytyy sitte kohta tierot mihin ottaa yhteyttä.

  Aiva kauhiasti isoo kiitosta sulle ku oot tällaasen lokin ny avannu. Ei tienny tervemedia miten suuren haitan teki meille miesasiakkaille kun yhteistyö teirän välillä loppu.

  Minoon aikoonaan saanu palijo tietua sun Huoltamo.com blogista ja sinne ittekin joskus kirjijootin. Meni kuule palijo aikaa ku vasta ny tän sun uuren lokin löysin. Ny seuraalen tätä ja koitahan likka antaa meille suoraa tietoa erelleen lokissas, niin kus oot teheny. Sellaanen toive olis jotta jaksaasist kirijotella usiammin.

  Eiku kaunis kiitos ja kumarrus sulle tästä!

  VastaaPoista
 3. Andrologit ovat vielä aika vähän tunnettu erikoislääkäreiden ryhmä. Blogin nimi voisi näin olla myös NaisAndrologi.
  Edustatte ainakin suomenkielisessä internetissä lähes suvereenisti miestentautien erikoislääkäreitä ja tähän perustuen ehdotankin blogin nimenmuutosta edellämainituksi.

  Lisään myös tähän samaan kommenttiin pienen toivomuksen.
  Voisitteko kirjoittaa prostatodyniasta, että mistä siinä on kysymys?
  Tämä pirullinen vaiva kiusasi minua nuorena miehenä jopa lähes vuoden verran, eikä urologikaan osannut auttaa muutoin kuin määräämällä särkylääkkeitä pahimpiin kipuiluhetkiin. Itse epäilen että vaiva sai alkunsa hieman liiallisestikin harrastetusta itsetyydytyksestä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi ja nimenvaihtoehdotuksesta. Mietin paljon tuota blogini nimeä ja lähinnä päädyin kyseiseen nimeen sen vuoksi, että usein hakukoneiden avulla etsitään urologia eikä andrologia, joka ei ole varsinaisesti erikoistumisala vaan erityispätevyys. Ja lisäksi halusi profiloitua hakukoneissa naisurologina. Toisaalta nimessä on mukana myös kielikuva nais=nice=mukava :) Andrologia on myös meidän ammatti-ihmisten joukossa vielä tuntematon termi ja ajattelin, että voisi jäädä suurelle yleisölle aika kaukaiseksi. Kiitos ehdotuksesta, mutta pitäydyn nyt toistaiseksi tässä NaisUrologi nimessä ja toivon, että mahdollisimman moni lukija blogini löytää. Kiitos myös aihevinkistä!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit julkaistaan ja niihin myös vastataan. Kiitos!