Taannoin vastaanotolleni tuli mies vuosittaiseeen urologiseen tarkastukseen. Hän kertoi kärsineensä aiemmin testosteronivajeentyyppisistä oireista, joihin kuului mm. erektio-ongelma ja väsymys. Laboratoriokokeissa testosteroni oli todettu matalaksi ja lisäksi miehellä oli ylipainoa. En tiedä kuka taitava tyyppi miestä oli neuvonut? Mies kertoi ottaneensa itseään niskasta kiinni ja laihduttaneensa takaisin normaalipainoon ja muuttaneensa täysin elämäntapansa. Liikunta oli tullut merkittävälle sijalle. Myös ruokavaliota oli remontoitu.
Kuinka upealta tuntuikaan nähdä käytänössä, miten nämä muutokset vaikuttavat. Testosteroni oli noussut viitealueelle. Elämänilo oli palannut korjaantuneet erektiohäiriön väsymyksen poistumisen myötä. Elämä hymyili jälleen. Eli saarnata kannattaa, josko joku vaikka uskoisi ja tottelisi.
Kyllähän minä itsekin sen tiedän kuinka helposti hyvällä ruualla ja viininlipittelyllä vatsanahkaan ilmaantuu höttöä ja perse levenee. Eikä se meinaa millään lähteä. Siksi niskasta on otettava kiinni todella usein, jotta näkisi lähes yhtä monta syntymäpäivää kuin tähän astikin on ehtinyt. Olisin NIIN onnellinen, jos tekin miespuoliset tekisitte niin, varsinkin jos se navan ympärys lähenee metriä. Haastakaa itsenne! Liikunnan lisäämisellä ja laidhuttamisella saa muuten jopa 20% tehoa myös erektiohäiriölääkkeisiin.
UUSI VUOSI JA UUDET KUJEET toivottelee fitbitin uusi omistaja!!!
Upea onnistumistarina
Hieno ja opettavainen tarina�� milloin ikäisenä mies kannata aloita vuosittainen tarkastuskäynti urologilla? Onko 48 hyvä ikä?
VastaaPoistamielestäni viimeistään 45-50-vuotiaana on hyvä tulla urologiseen tarkastukseen, jos aiemmin ei ole ollut tarvetta. Välttämättä mitään vaivaa tai oiretta ei tarvitse olla tarkastukseen tullessa.
VastaaPoistaSe on muuten just näin! Kaikki asiat mihin pystyy vaikuttamaan itse parantaakseen oloaan ja elämänlaatuaan on ensin tehtävä itse, ennenkuin mennään sinne pilleripurkille. YLIPAINO POIS. Ette edes ymmärrä miten tärkeä on LIIKUNNAN merkitys testoihin, verenpaineeseen ym ym... Omakohtaisesti verenpaineeni parani täysin reiluilla kävelylenkeillä, noin 10km pv tai 2h rivakkaa kävelyä. Sinne meni verenpaineet ja kaikinpuolin muutenkin ja muutkin asiat parani oleellisesti. Ihmisen keho kaipaa liikettä!!
VastaaPoistaKolmas asia on RAVINTO. Olkaa tarkkana mitä kitusiinne tungette ja tietenkin edellä mainittu, että kuinka paljon. Syökää luonnonmukaisia tuotteita, ne sisältävät niitä aitoja lääkeaineita, eikä tarvitse turvautua lääketehtaitten synteettisiin aineisiin, joilla saat mahdollisesti paremman olon sairauteesi, mutta vastaavasti tuo toisen sivuvaikutuksen seurauksena ja näin joudut taas syömään sivuvaikutusoireisiin toista lääkettä jne.
Luonnontuotteet CHILI, vie näläntunnetta ja syö rasvasoluja jne. VALKOSIPULI aivan loistava kasvi moniin vaivoihin. LUONNONMARJAT, KASVIKSET. Käyttäkää näitä.
Hei tajutkaa, yrittäkää edes. Ottakaa 2kk ohjelma ja kokeilkaa, sairautenne on pitkälti teistä itsestänne kiinni. Ei mulla tälläkertaa muuta, vaikka tästä asiasta olisi vaikka miten paljon sanottavaa.
Näinhän se on, että elämässä tarvitaan useimmiten omaa oivallusta, silloin tavoitteet saavutetaan parhaiten. Toinen ei voi pakottaa laihtumaan. Laihduttaminen on todistutusti hyödyllistä, jos on ylipainoa ja se on vähäisintä mitä oman terveyden eteen voi tehdä.
PoistaLiikkukaa ja syökää vähemmän!!! Siinä yksinkertaiset teesit, jotka toimii.
VastaaPoistaHelppoa ja yksinkertaista, mutta joskus niin hankalaa ja järkkymätöntä itsekuria vaativaa.
VastaaPoistahttp://www.iltalehti.fi/digi/2014011517934456_du.shtml
VastaaPoistaOletko Riitta saanut oireita?
No, onko se hyvä? :)
VastaaPoistaFitbit on ihan mainio askelmittari. Tässä vaiheessa olen vasta tarkkaillut minkä verran kävelen enkä ole ottanut haasteita. Ilman extra pnnistuksia 10 000 askelta täyttyy helposti! Mutta näyttää siltä, että fitbit ohjaa kyllä salakavalasti liikkumaan. Flex mallista ei ole tullut iho-ongelmia
VastaaPoista