torstai 2. tammikuuta 2014

Kommentteja kommentteihin...

Tämä huhtikuussa aloittamani NaisUrologi-blogi  juontaa juurensa aikoinani Tervemedian sivuilla pitämääni Riitan-blogiin, jota kirjoittelin kerran kuukaudessa. On totta, ettei näin harvoin päivitetty blogi täytä blogille asetettuja vaatimuksia. Halusin kuitenkin aloittaa omalla nimelläni toimivan blogin Tervemedian sopimuksen päätyttyä, sillä olin saanut hyvää palautetta blogistani ja jotkut potilaani toivoivat blogille jatkoa.

Tämä oma blogini on siis vasta alkutaipaleella ja todennäköisesti muotoutuu ajan kulueessa, kun lukijakunta laajenee ja minäkin opin blogin kirjoittamisen salat.

Täytyy myöntää, että olen ollut liian kunnianhimoinen ja halunnut kirjoittaa aina laajahkon aihekokonaisuuden. Lisäksi olen hiukan pelännyt, että aiheet loppuvat kesken, jos kirjoitan kovin tiuhaan. Toisaalta ajanpuute on myös yksi syy siihen, että blogikirjoituksia on ollut näin harvoin. Nyt viimeisen kuukauden aikana olen huomannut lukijakunnan kasvaneen, joka tuo tietenkin paineita kirjoittajan suuntaan.

Valitettavasti en aina voi vastata kaikkiin kysymyksiin, sillä kysymykset ovat varsin laajoja ja vastaus saattaisi helposti ollaan itsessään kokonaisen blogikirjoitus. Älkää siis pahoittako mieltänne, vaikka en aina vastaakkaan. Yritän huomioida nämä kysymykset jatko kirjoitelmissani ja yritän vastata näihin laajempiin kysymyksiin blogikirjoitusten muodossa. Ja pienempiin kysymyksiin pyrin vastaamaan, aina vain kun ehdin. Lupaan kuitenkin julkaista kaikki "asialliset" kysymykset!

Eiköhän tämä blogi ajan mittaan tyydytä meitä kaikkia…


2 kommenttia:

  1. Kiitos Artikkelista joka koski erektiota vastaanotolla. Uskalsin sen luettua mennä lääkäriin ja kuinkas ollakaan, kun naislääkärin alkoi tutkia nivusia alkoi minulla seisomaan. Ei ihan täydessä komeudessa mutta juuri sopivasti;) lääkäri oli tosi asiallinen ja kun lähdin pois niin hymy oli herkässä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että uskaltauduit lääkärille vaivojen kanssa. Erektio saattaa tulla sukupuolielinten tutkimuksen aikana. Se ei ole merkki seksuaalisesta kiihottuneisuudesta vaan kyseessä on kosketuksen laukaisema normaali fysiologinen ilmiö.

      Poista

Asialliset kommentit julkaistaan ja niihin myös vastataan. Kiitos!